Utbildning

UTBILDNINGENS UTFORMANDE

Den här mycket terapeutiska och utvecklande utbildningen till Holistisk behandlings- och samtaspartner är en utbildning som består av två  fristående inriktningar. En samtalsdel och en kroppsbehandlingsdel.  Varje del består av tre - fyra praktikträffar. Efter varje praktikträff tar du som elev själv ansvar för studierna hemma. Som god hjälp har du vår e-learning som återknyter till praktikträffen och är ett bra stöd! Inspelade föreläsningar varvas med övningsuppgifter och instuderingsfrågor. Vi har också avstämningar genom en FB grupp.

 

Efter avslutade praktikträffar får du ett kursintyg och kan börja att ta emot egna klienter under handledning av din lärare. Det här är en fantastisk tid där du omsätter dina kunskaper till verklighet och där vi lärare kan ge dig skräddarsydd undervisning, stöd och fler redskap. Därefter blir du diplomerad!  Den som bara vill gå för egen personlig utvecklings skull är självklart välkommen och behöver heller inte ta handledningsklienter eller ha genomgått behandling!

 

Vår önskan är att eleven ska uppleva en öppen och tillåtande atmosfär där livet och existensens alla frågor tryggt kan dryftas. Vi förväntar oss också att eleven ska göra en egen inre resa till självinsikt och ökad självkänsla i trygghet med sina elevkollegor och med stöd från lärarna på skolan. Det ska vara en lustfylld tid av personlig expansion där känslor är lika välkomna som tankar och funderingar.

 

UTBILDNINGSBLOCKEN

I grupp med våra kurskollegor tar vi oss igenom teori, övar behandlingstekniker och jobbar med oss själva och vår personliga expansion. Egen behandling à 6 hypnoterapi sessioner för samtalsblocket och 6 kroppsbehandlingar för behandlingsblocket är obligatorisk. Har man redan gjort egen terapi lämnar man oss bara ett intyg, annars kan vi rekomendera någon av våra dipl. holistiska samtals- och behandlingspartners. Varje träff sker undermåndag-fredag.

Plats: Samtalspartner på HelhetsCentrat, Ulvsbygatan 22 i Karlstad, Behandlingspartner, på 4Balance Västmannavägen 2 i Hallstahammar

Pris: Samtalspartner, 4 delar, 24000:-  (företag + moms)

 

ANMÄL DIG TILL SAMTALSDELEN INNAN 1/6 SÅ FÅR DU EN GRATIS HYPNOCOACHING MED LOVISA!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bokningsregler och priser:

 

 • Holistisk samtalspartner: 24 000:- (Företag + moms)

 

 • Kost och Logi: När du utbildar dig hos oss bokar du ditt eget boende i Karlstad och Hallstahammar och och står själv för maten. Fika ingår. Vi rekommenderar gärna prisvärt boende!   

 

 • Övrigt: Litteratur, egenterapi och handledningssamtal tillkommer.

 

 • Förbehåll: Vi förbehåller oss rätten att skjuta upp startdatum om vi inte blir full grupp.

 

 

 

 

HOLISTISK SAMTALSPARTNER i Karlstad

 

 • Hypnoterapi
 • Hypnoanalys
 • Coaching/ hypnocoaching
 • Medberoende


Del 1) 22-23/8

Del 2) 14-15/11

Del 3) 27-28/3-21

Del 4) 5-6/6


Varje träff följs av e-learning där vi återknyter till praktikträffen med inspelade föreläsningar och övningsuppgifter.

  

KURSSTART: 24/8

BOKA!

 

 

HOLISTISK BEHANDLINGSPARTNER i Hallstahammar

 

 • Stressreducerandebehandlingsmetod med akupressur

 • Öronakupressur-NADA

 • Energibehandling-Healing

 • Qigong Tian Ti

 


 

Complentum Statera

Skolan som utbildar holistiskt