Utbildning

UTBILDNINGENS UTFORMANDE


Den här mycket terapeutiska och utvecklande utbildningen till Holistisk behandlings- och samtaspartner är en utbildning där vi träffas under två  fristående utbildningsblock. Ett samtalsblock och ett kroppsbehandlingsblock. Efter varje praktikträff tar du som elev själv ansvar för studierna hemma. Som god hjälp har du vår e-learning som återknyter till praktikträffen och är ett bra stöd! Inspelade föreläsningar varvas med övningsuppgifter och instuderingsfrågor. Vi kommer också att ha en avstämning i gruppen via ett gruppskypesamtal mellan varje träff samt att varje grupp har en egen FB grupp. (Lugn, vi hjälper dig med det digitala om du vill!)

 

Efter avslutat block får du ett kursintyg och börjar då att ta emot egna klienter under handledning av din lärare. Det här är en fantastisk tid där du omsätter dina kunskaper till verklighet och där vi lärare kan ge dig skräddarsydd undervisning, stöd och fler redskap. Därefter blir du diplomerad!  Den som bara vill gå för egen personlig utvecklings skull är självklart välkommen och behöver heller inte ta handledningsklienter eller ha genomgått behandling!

 

Vår önskan är att eleven ska uppleva en öppen och tillåtande atmosfär där livet och existensens alla frågor tryggt kan dryftas. Vi förväntar oss också att eleven ska göra en egen inre resa till självinsikt och ökad självkänsla i trygghet med sina elevkollegor och med stöd från lärarna på skolan. Det ska vara en lustfylld tid av personlig expansion där känslor är lika välkomna som tankar och funderingar.

 

UTBILDNINGSBLOCKEN

I grupp med våra kurskollegor tar vi oss igenom teori, övar behandlingstekniker och jobbar med oss själva och vår personliga expansion. Egen behandlilng a 6 hypnoterapi och 6 kroppsbehandlingar är obligatorisk. Har man redan gjort egen terapi lämnar man oss bara ett intyg, annars kan vi rekomendera någon av våra dipl.holistiska samtals- och behandlingspartners. Varje träff sker undermåndag-fredag.

 

Plats:  Samtalspartner på HelhetsCentrat, Ulvsbygatan 22 i Karlstad och Behandlingspartner, på 4Balance Västmannavägen 2 i Hallstahammar.

Pris: 15000:-/kursblock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bokningsregler och priser:

 

 • Holistisk behandlings- och samtalspartner: 15000:-/kursblock (Företag + moms)

 

 • Kost och Logi: När du utbildar dig hos oss bokar du ditt eget boende i Karlstad och Hallstahammar och och står själv för maten. Fika ingår. Vi rekommenderar gärna prisvärt boende!   

 

 • Övrigt: Litteratur, egenterapi och handledningssamtal tillkommer.

 

 • Vi förbehåller oss rätten att skjuta upp startdatum om vi inte blir full grupp.

 

 • Avbokning senare än 4 veckor innan kursstart debiteras.

 

 

Behöver du avbetalning? Vi kan ordna upp till 36 månader. Hör av dig!

 

 

 

HOLISTISK SAMTALSPARTNER i Karlstad

 

 • Hypnoterapi/ Hypnoanalys
 • Coaching/ hypnocoaching
 • Medberoende
 • Meditation

 

Del 1) 4-5/2

Del 2) 8-9/4

Del 3) 3-4/6

 

Varje träff följs av e-learning där vi återknyter till praktikträffen med inspelade föreläsningar och övningsuppgifter, samt ett webinar/gruppskypesamtal.  

KURSSTART:4-5/2

 

 

HOLISTISK BEHANDLINGSPARTNER i Hallstahammar

 

 • Fysisk stressbehandling
 • NADA
 • Healing
 • Qigong

 

Måndag 8.30- fredag 12.00 

 

 

Varje träff följs av e-learning där vi återknyter till praktikträffen med inspelade föreläsningar och övningsuppgifter, samt ett webinar/gruppskypesamtal. 

 

Complentum Statera

Skolan som utbildar holistiskt